...

Galoane/Grade Mânecă pentru Veston

20.00lei120.00lei

Galoane/Grade Mânecă pentru Veston

  • Prețul este pentru o pereche, adică setul complet, disponibil pentru ambele mâneci
  • Gradele de maneca sunt confectionate din paspoal din lana 97% si 3% elastan
  • Culoarea bleu jandarm de cea mai buna calitate, respectand normele legislative in vigoare.
  • Brodate cu fir argintiu metalizat.
SKU: Nu se aplică Categorii: ,
Trimite unui prieten

Galoane/Grade Mânecă pentru Veston – Personalizare și Calitate Superioară

Descoperă colecția noastră premium de galoane și grade de mânecă pentru veston, special concepută pentru personalul militar și instituții de apărare. La Grade-Militare.ro, oferim produse brodate de înaltă calitate, realizate cu grijă și atenție la detalii pentru a respecta standardele și cerințele specificate.

Descrierea Produsului:

Galoanele și gradele noastre de mânecă sunt fabricate din materiale durabile, cu broderii precise care rezistă în timp. Fiecare produs este personalizat pentru a se potrivi perfect uniformei tale, oferindu-ți un aspect profesional și autoritar. Beneficiezi de opțiuni variate de design, inclusiv grade pentru toate ramurile forțelor armate: terestre, aeriene și navale.

Caracteristici:

  • Materiale de calitate superioară: Utilizăm țesături rezistente și fire de broderie de înaltă calitate pentru durabilitate și un aspect impecabil.
  • Personalizare: Posibilitatea de personalizare a designului pentru a reflecta corect rangul și instituția din care faci parte.
  • Atenție la detalii: Fiecare galon și grad este verificat riguros pentru a asigura calitatea și conformitatea cu specificațiile militare.
  • Comenzi rapide: Oferim livrare rapidă și eficientă pentru toate comenzile, cu opțiuni de transport gratuit pentru comenzi mari.
Galon/Grad Mânecă

Sergent (20 Lei), Sergent Major (40 Lei), Plutonier (60 Lei), Plutonier Major (80 Lei), Plutonier Adjutant (100 Lei), Plutonier Adjutant Principal (120 Lei)

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.